Kungarna av Tylösand !

shaaaaaaaa !

Dagens blogg humör väldigt lågt men man måste endå uppdatera lite :D Så vad gjorde jag igår :P ? Jo jag satt och kolla kungarna av tylösand till 04.00..... VÄRT ! haha det programmet är fan galet . Helt seriöst finns bara ett ord och det är galet :P Även om vi tycker det är skit kul att kolla på fattar jag inte hur dom kan vilja bli kända genom ett sånt program. Det enda dom gör är att super från morgon till kväll haha :P Om ni nu har lyckats missa detta program så stick in på tv5 play och kolla, måste se det !
Måste säga att bloggen endå går ganska bra men den kan gå änu bättre :D tipsa alla era kompisar ha bloggen som startsida, denna blogg ska vara det första man kollar och det sista man kollar innan man går och lägger sig :D

Dags att sticka till mölnlycke till en polare :) Videon kommer tyvärr inte upp för Dino är sjuk idag men vad ska man göra :P Så om ni nu vill se era recept bli testade av oss skicka in dom till djmat@live.com eller skriv i kommentaren!
ok men sticker nu shaaa då :D
Signing out / Jocke♥
Gänget som är med i Kungarna av Tylösand hahhha :D

Kommentarer
Postat av: Jocke, du borde börja skriva lite mer seriöst och inte använda ord som e, endå osv. Du måste även sluta särksriva. Ber dig helt enkelt bara att skriva bättre. Bloggen blir lättare och roligare att läsa då.

2010-09-26 @ 17:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0