SM!

Welcome back my fellow comrades!
SM Steg 1 är nu slutspelat! 1 match igår som ni fick se en liten gobit från och två matcher idag! (blev tyvärr inte så mycket film)
Idag spelade vi först mot HK Nord, lite utav ett joker gäng och vi hade redan vunnit matchen innan den ens började! Fast vi gick givetvis ner oss och spelade otroligt svårt och vekt.. Vinst blev det i alla fall med en boll eller så och kan säga att jag var ganska bra där också! Gjorde ett par baljer, 6-7 skulle jag gissa varav 1 straff..
Matchens lirare ändå given, Patrik "Tutte" Zeternågonting! Världens fulaste och kaxigaste snubbe, men kärlek till honom ändå, riktigt bra var han!
Dagens andra match spelades mot HK Malmö, även de lite utav ett joker gäng fast ändå ett par snäpp bättre än Nord. Även där vek vi ner oss men vi vårt fall så vann klass över vilja och vi kunde dra ifrån med ett par bollar på slutet! Även där gjorde jag 7 mål varav 1 straff.. hahah kanske värt att tillägga att jag gav målvakten en hjärnskakning.. Sköt honom i nyllet (EMIL!♥) vilket också bidrog en del till vinsten eftersom Malmö inte hade någon andra målvakt och fick byta in en liten midget som vi inte hade några problem att göra mål på!

Idag blev det mest massa naken bilder som en speciell Emil Örnvall har tagit, lite gay men ändå okej!
Blev även ett nice gitarr-riff från min sida, bara att njuta! :)


                                      Nakenshock!
                                                                   Taggad till max! :D
                                Ofattbara rutor, right?                                      überbiffen Justin!
                 Riffet ser ni i början, senare en hel del onödigt filmning..               shööö ännu en niceig straff! dåligt filmat men en sann gobit!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skulle du inte kunna lägga upp en bild på hela handbollslaget?

2010-10-03 @ 19:54:16
Postat av: Anonym

hahaha

2010-10-06 @ 23:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0